Serveis
Preparació d'entrevistes GUB

La preparació de l’entrevista a OPOSCBCN consta de 3 sessions.

1.- Aspectes teòrics de l’entrevista (1 hora)

Sessió teòrica en grup reduït en la qual treballem la dinàmica de l’entrevista i les competències que s’avaluen. També proporcionem estratègies sobre com afrontar l’entrevista i et facilitem una sèrie de preguntes que hauràs de preparar per a la següent sessió.

2.- Entrevista personal (1 hora)

Sessió pràctica que consta de dues parts diferenciades:

3.- Casos pràctics (2 hores)

  • Entrevista individual: aquesta és un simulacre real del que trobaràs el dia de la prova. Durant la primera part d’aquesta sessió has de respondre les preguntes que se’t formulin i resoldre els casos pràctics que et plantegin els professionals.
  • Devolució dels professionals: després del simulacre d’entrevista, els professionals et traslladen la seva valoració, tant dels teus punts forts, com d’aquells aspectes que hauries de treballar perquè puguis donar el millor de tu a l’entrevista real.

Sessió pràctica en grup reduït en la qual es treballen diferents tipologies de casos pràctics. La dinàmica de la sessió consta de dues parts:

  • Breu introducció de les diferents tipologies de casos i de les pautes generals sobre com afrontar-los.
  • Role playing de casos pràctics.

Aquesta sessió et permet aprofundir en els casos pràctics però aquesta vegada en grup reduït. L’objectiu és treballar els casos de manera constructiva i grupal perquè l’aprenentatge sigui més enriquidor.

La preparació de l’entrevista és exclusiva per a les persones que han fet la preparació física a OPOSBCN. Places limitades.

Preparació d’entrevistes GUB

1 DIA D’ENTRENAMENT SETMANAL

DIVENDRES (matí o tarda) o DISSABTE (matí)

2 DIES D’ENTRENAMENT SETMANAL

DILLUNS-DIMECRES (matí o tarda) o DIMARTS-DIJOUS (matí o tarda)

3 DIES D’ENTRENAMENT SETMANAL

DILLUNS-DIMECRES-DIVENDRES (matí o tarda) o DIMARTS-DIJOUS-DISSABTE (matí o tarda)