Proves | Bombers de la Generalitat
Exercici aquàtic

Objectiu:

  • S’haurà de superar un recorregut aquàtic de 25m dividit en quatre zones marcat en una piscina.  La persona participant es col·locarà dempeus en un dels extrems de la piscina. Al senyal del testador, es posarà en marxa el cronòmetre i la persona participant iniciarà l’exercici. Tot el recorregut es desenvoluparà en un mateix carrer de la piscina, sense que es puguin tocar les parets o sureres o repenjar-s’hi, tret dels llocs i moments assenyalats en aquestes instruccions.
  • Zona A: la persona participant comença saltant a l’aigua en posició vertical (dempeus) sense tocar la paret, surt a la superfície (se n’ha de veure totalment el cap) i torna a submergir-se per dirigir-se a la zona B.
  • Zona B: ha d’anar cap al fons passant per sota d’una barra, sense desplaçar-la, situada a 1m de fondària des de la superfície de l’aigua. Una vegada s’ha passat per sota la barra submergida, cal pujar a la superfície i anar a tocar una boia situada a la surera corresponent (zona C).
  • Zona C: després, s’ha de nedar en posició supina (mirant cap al sostre) en qualsevol estil, fins a arribar a tocar una boia situada a la surera corresponent (zona D)
  • Zona D: tot seguit, s’ha de girar i nedar en posició horitzontal prono (mirant cap al fons de la piscina) en qualsevol estil, fins a arribar a tocar la paret oposada a la de sortida de la piscina, moment en què s’atura el cronòmetre.
Relacionado con:
Proves | Bombers de la Generalitat
Pujada de corda
Pressió sobre banc
Exercici aquàtic
Circuit d’agilitat
Cursa de llançadora

1 DIA D’ENTRENAMENT SETMANAL

DIVENDRES (matí o tarda) o DISSABTE (matí)

2 DIES D’ENTRENAMENT SETMANAL

DILLUNS-DIMECRES (matí o tarda) o DIMARTS-DIJOUS (matí o tarda)

3 DIES D’ENTRENAMENT SETMANAL

DILLUNS-DIMECRES-DIVENDRES (matí o tarda) o DIMARTS-DIJOUS-DISSABTE (matí o tarda)